Telpon: 13912605370

produk

Putih PP Stick Sponge Cleaning Swab Open-Cell Cleanroom Foam Swab

Katrangan singkat:

2630 Foam Swab dibangun saka umpluk poliuretan 100 ppi paling apik. Konstruksi obligasi termal lengkap ngilangi kontaminasi perekat. Kepala bunder sing gedhe ditutup kanthi kaku menyang gagang kompak dawa sing mbentuk dhukungan umpluk. Iki dirancang khusus kanggo permukaan kurva reresik umume. Iki uga bisa digunakake ing aplikasi swab medis antiseptik.


Detail Produk

Tag Produk

Kepala busa:
Digawe saka umpluk poliuretan, endhas non abrasive dirancang kanggo ngresiki permukaan sing amba
Kanthi dayung fleksibel ing njero sirah umpluk, reresik banget dikendhaleni lan didhukung.

Gagang:

Digawe saka polipropilena.
Sapuan busa bunder diproses kamar resik, nyedhiyakake residu non-volatil (NVR) lan ion sing kurang, lan bisa ditoleransi kanthi tliti kanthi proses otomatis kanthi presisi tinggi. Akeh kode kanggo traceability lan kontrol kualitas.
Fitur & Wuku
1. Kompatibilitas kimia sing apik karo macem-macem solusi
2. Kanthi gampang nyerep pelarut lan solusi lan njupuk partikel
3. gagang polipropilena prawan njamin ora ana kontaminan tambahan sing dilebokake nalika resistensi kimia sing apik banget
4. Kurang partikel lan konten ion, residu non-volatil sithik, NVR

Aplikasi

1. Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis
2. Nggosok wilayah sing reses
3. Ngilangi bahan sing berlebihan, lebu
4. Ngresiki lumahing prapatan lan sendi
5. Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel
6. Ngambil bubuk sing apik
7. Cocog kanggo digunakake kanthi suhu kurang saka 350 oF

Industri

1. Biologis
2. Piranti Medhis
3. Mikroelektronika
4. Optik
5. Farmasi
6. Semikonduktor

Budaya Perusahaan
Kita terus ngembangake lan ngasilake produk anyar sing dadi tren kanggo produk cleanroom. Kita menang pasar kanthi 'integritas', ngupayakake pangembangan kanthi 'inovasi', terus nambah investasi ing sains lan teknologi, nggedhekake bidang bisnis, lan ngladeni para pelanggan kanthi efisiensi tinggi lan kualitas tinggi. Perusahaan kita ngurmati filsafat bisnis berorientasi wong lan berorientasi kualitas. Ing lingkungan ekonomi sing ganti saiki, perusahaan nyoba nemokake bab anyar ing China adhedhasar internasional lokal lan internasional. Kita gumantung karo teknologi inovatif, filsafat bisnis canggih lan staf berkualitas tinggi.

roduct Jeneng Swab Foam Babak
Posisi Kepala Kelet
Materi Sponge / Foam Polipropilena
Werna Putih Ijo
Jembar 30mm 15.4mm
Kandel 12mm 3.2mm
Dawane 33mm 111mm
Total Panjang 144mm
Sertifikasi SGS, ISO 9001

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita