Telpon: 13912605370

produk

Putih PP Stick Open-Cell Sponge Medical Swab kaku PP Stick Foam Swab

Katrangan singkat:

Swap busa 2608C nganggo endhas bunder lan tongkat PP putih. Swab tip umpluk sel mbukak kanthi nyerep dhuwur. Bisa nyedhot cairan kanthi cepet. Tongkat PP putih sing kaku bisa nyedhiyakake dhukungan sing kuat nalika cairan kasebut dipasang ing awak. Sirah bunder sing kandel bisa nglindhungi kulit lan ora bakal gawe kulit ing kulit.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

 

Jeneng Produk:
Swab Tip Foam
Kemampuan Pasokan:
50000PCS / Dina
Spesifikasi
Lebar Kepala: 14.8mm; 
Kepala Kandel: 9.5mm; 
Panjang Kepala: mm; 27mm
Jembar Nangani: 7.2mm; 
Panjang Menangani: 98mm; 
Total Length: 125mm
Istilah Harga:
FOB / EXW
Port of loading:
Shanghai
Pesenan Minimal
100 tas
Pengepakan
50PCS / Bag; 4000PCS / Karton

2608W.7 2608W.8 2608W.10 2608W

Gosok busa digawe saka busa sel terbuka sing dikompres, 100 ppi (Z) sing bebas saka kontaminan organik.

Umpluk diikat kanthi termal menyang gagang, saengga ngilangi panggunaan perekat sing kontaminasi. Wis kompak

kepala busa mini sing dikompresi sing nduweni kenceng. Kasedhiya panyerepan sing dhuwur lan kemampuan reresik sing dhuwur.

Bisa nyerep lan ngemot cairan kasebut kanthi cepet. Sirah sing kandel lan bunder bisa nglindhungi kulit saka garu kanthi gagang. 

 

Aplikasi

 

1. Cocog kanggo rumah sakit lan klinik kanggo profesional medis
2. Preparasi kulit sadurunge disuntik
3. Produksi ing kelas ISO 10-100
4. sterilisasi EO
5. 2 Gaya sing Kasedhiya, Gosok Pra-jenuh lan swab Snap
6. Klorheksidin 2% lan swap medis isopropil 70%

Panganggone komoditas:

1. Bisa digunakake kanggo disinfeksi kulit, lan ora dilarang ing tatu.
2. Pateni lan suda jumlah bakteri sing nyebabake infeksi kulit.
Pangeling produk:
mung kanggo panggunaan eksternal lan profesional. Aja kena mripat, kupinglan membran lendhut.
Produk iki bisa digunakake lan ora bisa digunakake maneh. Aja kena bocah.
Panyimpenan komoditas:
nyimpen ing 15-30 ℃ (59-86 ℉); Supaya adoh saka geni lan geni.
Keterangan komoditas:
Bukak bungkus lan copot kain kapas. Aja ndemek pucuk katun.
Persiapan kulit:
Ngidini supaya hawa ing saubenge tetep garing. Ngidini solusi kasebut garing sadurunge ditrapake utawa digunakake
peralatan liyane (kayata electrocautery, laser, lsp) sing bisa ngasilake semangat terbuka.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita