Telpon: 13912605370

produk

Pembersih Kamera Individu Vakum Swab Cleaner Swab Sensor Microfiber Soft kanthi Kepala Ganda

Katrangan singkat:

Kepala bentuk V khusus kanggo desain pembersih sensor. Kepala gedhe kanggo reresik area sing gedhe. Mikrofiber alus bisa nglindhungi layar tanpa ngeruk ing layar. Kanthi cairan khusus, swab sensor iki bisa ngilangi reregetan lan bledug kanthi gampang. Kepala liyane digawe nganggo busa. Yaiku kanthi kemampuan reresik sing dhuwur. Lan endhas luwih cilik. Iki digunakake kanggo ngresiki slot lan alur kamera lan piranti elektronik liyane. Kothak PP Kaku bisa nyengkuyung banget nalika ngresiki piranti. Kepala busa lan kepala mikrofiber bisa dibandhingake karo sebagian besar pelarut. Kanthi pelarut tartamtu, kamera bakal ngresiki anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk 

Jeneng Produk
Swab Reresik Sensor Kamera 
Materi
Kepala Microfiber lan Tongkat Polipropilena
Fungsi
Reresik Sensor 
Paket
Pengepakan Vakum Individu; 10PCS / Case

 

2819A.7 2819A.8 2819A.14 2819A.21

Sapuan reresik mikrofiber alus bisa ngilangi reregetan lan bledug ing lensa kanthi efektif. Swab desain ergonomis gampang ditindakake
operate. Pengepakan vakum mandhiri bisa ngindhari polusi saka njaba. Bingkai lengkapreresik swab, Reresik APS-C
swab lan swab pembersih 4/3 dirancang khusus miturut sensor kamera sing beda. 
Superfine microfiber bisa ngilangi reregetan lan rereget kanthi gampang. Microfiber alus bisa nglindhungi sensor tanpa nggawe
ngeruk ing permukaan sing alus. Pengepakan vakum ngidini swab tetep dibersihake.
Fitur
Kepala mikrofiber berkualitas tinggi. Iki digawe ing kelas 100 kamar resik supaya ora ana polusi bahan kasebut.
Kepala bentuk V dirancang khusus kanggo ngresiki sensorTongkat polipropilena gampang ditangani.
Gagang sing kaku bisa menehi dhukungan sing kuat. Kasedhiya warna teken sing beda-beda. Vakum individu
pengepakan bisa ngindhari polusi saka njaba. Lan kemasan individu supaya gampang digawa ing njaba
Panggunaan Produk
Pengepakan & Pengiriman
Paket Vakum Individu
10PCS / Case

Layanan & Kekuwatan Kita

● Kita ora bakal miwiti ngasilake produk nganti conto utawa pesanan sampeyan dikonfirmasi.
● Pengepakan bakal tahan banyu, tahan lembab lan disegel.
● Staff QC kita bakal mriksa produk sadurunge / sajrone / sawise produksi massal.
● Kualitas: Peralatan produksi canggih, kontrol kualitas ketat kanggo mesthekake kualitas unggul.
● Rega: Produsen profesional ing China, Sampeyan bisa entuk rega paling kompetitif saka kita.
● Wektu Pangiriman: Sajrone 2-7 dina sawise mbayar lengkap.
● 13 taun Pengalaman sugih ing pabrik & adol produk kamar resik.
● Tim Layanan Apik banget 24 jam, OEM & ODM kasedhiya kanggo kita.
FAQ
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.
P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa wis 15-30 dina yen barang ora ana ing stok, miturut
jumlahe. T: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.


Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kami kaya ing ngisor iki:
Stacy Liao
Sales Manager
Suzhou Jintai Antistatic Products Co., Ltd.
Alamat: No.50 Tonghe Road, Taman Industri Suzhou ing China, 215121
Telp: (86) -512-65951876
Fax: (86) -512-65951872
Email: Stacy.Liao@ltclean.cn
Whatapp: (86) 1855089477

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita