Telpon: 13912605370

Produk

  • 743 Double Knitted Industrial Use Dacron Cleaning Swabs Q Tips PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    743 Industrial Knitted Double Use Dacron Clean Swabs Q Tips PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    Sapuan poliester 2801A dirancang khusus kanggo slot, alur lan reresik elektronik. Endhas cilik biasane digunakake kanggo reresik dhaerah sing angel digayuh. Tip poliester rajutan dobel bisa nglindhungi permukaan elektronik. Bisa ngindhari tongkat sing nggawe goresan ing permukaan. Tongkat PP kaku bisa menehi dhukungan sing kuat nalika ngresiki piranti. Sapuan poliester kamar bersih iki bisa dibandhingake karo sebagian besar pelarut. Kanthi pelarut khusus, bisa ngresiki bledug, noda kanthi luwih gampang.

  • White PP Stick Open-Cell Sponge Medical Swab Rigid PP Stick Foam Swab

    Putih PP Stick Open-Cell Sponge Medical Swab kaku PP Stick Foam Swab

    Swap busa 2608C nganggo endhas bunder lan tongkat PP putih. Swab tip umpluk sel mbukak kanthi nyerep dhuwur. Bisa nyedhot cairan kanthi cepet. Tongkat PP putih sing kaku bisa nyedhiyakake dhukungan sing kuat nalika cairan kasebut dipasang ing awak. Sirah bunder sing kandel bisa nglindhungi kulit lan ora bakal gawe kulit ing kulit.

  • Vacuum Individual Packing Camera Cleaning Swab Soft Microfiber Sensor Swab with Double Heads

    Pembersih Kamera Individu Vakum Swab Cleaner Swab Sensor Microfiber Soft kanthi Kepala Ganda

    Kepala bentuk V khusus kanggo desain pembersih sensor. Kepala gedhe kanggo reresik area sing gedhe. Mikrofiber alus bisa nglindhungi layar tanpa ngeruk ing layar. Kanthi cairan khusus, swab sensor iki bisa ngilangi reregetan lan bledug kanthi gampang. Kepala liyane digawe nganggo busa. Yaiku kanthi kemampuan reresik sing dhuwur. Lan endhas luwih cilik. Iki digunakake kanggo ngresiki slot lan alur kamera lan piranti elektronik liyane. Kothak PP Kaku bisa nyengkuyung banget nalika ngresiki piranti. Kepala busa lan kepala mikrofiber bisa dibandhingake karo sebagian besar pelarut. Kanthi pelarut tartamtu, kamera bakal ngresiki anyar.

  • 8cm Foam Tip Sterile Oral Swab Individual Wrapped PP Stick Specimen Swab

    8cm Foam Tip Steril Swab Oral Individu kebungkus PP Spesifikasi Swab Swab

    SW-2625C foam swab dirancang minangka swab koleksi sampel lisan. Ujung umpluk bunder bisa ngindhari lisan nalika nglumpukake sampel. Desain dawa 8cm total bisa disimpen ing tabung kanthi gampang sawise ngempalake conto. Gosok umpluk kanggo deteksi PCR saka umume virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses lan Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses lan Virus Syncytial Respiratory (Paramyxovavidae), Coramyxonidirusus lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) lan Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs nggunakake teknologi busa poliuretan sing digawe busa sing nyedhiyakake area permukaan sing luar biasa kanggo njupuk cairan target maksimal, nalika ora kaiket karo cairan kasebut kanggo nyedhiyakake pemulihan subyek sing dhuwur Proses pangolahan lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat

  • Electronics Cleaning Sponge Swab Q Tips PP Stick Pointed Cleanroom Foam Swab

    Pembersih Elektronik Sponge Swab Q Tips PP Tongkat Tunjuk Swap Foam Cleanroom

    Sapuan busa sing runcing iki bisa diganti karo kualitas lan rega sing cukup. Iki digawe saka busa poliuretan sel terbuka 100 ppi sing dikompres. Swab Micro minangka swip dissipative sing apik banget kanggo ngresiki wilayah sing cilik banget. Endhas sing dicuci duwe kapasitas lan bantalan sing apik. Gagang kompak, listrik, bunder lan dayung fleksibel nyedhiyakake dhukungan tanpa kekandelan tambahan. Sapukan iki cocog banget kanggo ngresiki bagian-bagian lan rakitan sing lancip

  • 8cm Rigid PP Stick EO Sterile Foam Swab White PP Stick Sample Collection Oral Swab

    8cm Kuat PP Tongkat EO Steril Foam Swab Putih PP Tongkat Sample Koleksi Oral Swab

    SW-2625C foam swab dirancang minangka swab koleksi sampel lisan. Ujung umpluk bunder bisa ngindhari lisan nalika nglumpukake sampel. Desain dawa 8cm total bisa disimpen ing tabung kanthi gampang sawise ngempalake conto. Gosok umpluk kanggo deteksi PCR saka umume virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses lan Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses lan Virus Syncytial Respiratory (Paramyxovavidae), Coramyxonidirusus lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) lan Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs nggunakake teknologi busa poliuretan sing digawe busa sing nyedhiyakake area permukaan sing luar biasa kanggo njupuk cairan target maksimal, nalika ora kaiket karo cairan kasebut kanggo nyedhiyakake pemulihan subyek sing dhuwur Proses pangolahan lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat

  • Industrial Use Sponge Q Tips Cleaning Swabs Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Industrial Use Sponge Q Tips Clean Swabs Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Katrangan Produk

    Jeneng Produk
    Swab Foam Cleanroom Industri
    Posisi
    Kepala
    Kelet
    Materi
    Sponge / Foam
    Polipropilena
    Werna
    Putih
    Ijo
    Jembar
    3.2mm
    3mm
    Kandel
    3.2mm
    3mm
    Dawane
    11mm
    60mm
    Total Panjang
    71mm
    Sertifikasi
    SGS, ISO 9001: 2008

    2602.7

    2602.14

    2602.6

    Lamaran

     Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis

    ● Nggosok wilayah sing reses

    ● Copot bahan sing kakehan, lebu

    ● Ngresiki lumahing intersect lan sendi

    ● Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel

    ● Ngambil bubuk sing apik

    ● Cocog kanggo digunakake kanthi suhu kurang saka 350 ° F

     

     

  • Electronics Cleaning Pointed Sponge Q Tips Rigid Industrial Use PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Reresik Elektronik Sponge Q Tips Kuat Industrial Use PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Katrangan Produk

    Jeneng Produk
    Swab Foam Cleanroom Industri
    Posisi
    Kepala
    Kelet
    Materi
    Sponge / Foam
    Polipropilena
    Werna
    Putih
    Ijo
    Jembar
    3.2mm
    2.5mm
    Kandel
    3.2mm
    2.5mm
    Dawane
    11.5mm
    64.5mm
    Total Panjang
    76mm
    Sertifikasi
    SGS, ISO 9001: 2008