Telpon: 13912605370

produk

Swab Koleksi Sampel Lisan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng Barang

Swab Koleksi Sampel Lisan

Metode Tes

Asile

Tongkat ABS

Jembaré gagang: 2.5mm; Total dawa: 150mm; Titik rusak menyang ndhuwur: 80mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Bahan: ABS

Lulus Tes

Werna: Putih

Pengujian Visual

Lulus Tes

Kepala Umpluk

Lebar sirah: 5mm; Panjang sirah: 16mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Bahan: Foam

Pengujian Visual

Lulus Tes

Karakteristik

Tingkat Cleanroom: 100

LPC

Lulus Tes

Lamaran

 Koleksi Sampel

Lulus Tes

Paket

Pengepakan Individu; 5000PCS / KARTON

Skala Elektronik

Lulus Tes

Swab koleksi sampel tip busa digawe ing 100 kamar sing resik kanggo nggawe swab tanpa lebu lan bebas polusi. Iki minangka kemasan individu lan EO steril.

Kepala busa sing alus bisa nyedhot spesimen lan supaya ora ngrusak tenggorokan.

Tongkat ABS / PS bisa rusak lan nyimpen spesimen ing tabung kanthi gampang.

Ujung umpluk sel mbukak bisa nyimpen lan ngeculake spesimen kasebut kanthi gampang. Iki digunakake akeh ing industri farmasi, biologi, GMP, laboratorium, departemen kontrol kualitas, QA, verifikasi reresik, reresik peralatan khusus.

Kepala rayon lan tongkat PS digabungake kanthi ketat dening panyegelan panas, tahan pelarut lan ora ana komponen kimia.

kita terus nyedhiyakake para pembeli kanthi kualitas apik sing bisa dipercaya, rega jual sing cukup lan layanan sing apik banget. Kita target supaya bisa dadi salah sawijining mitra sing paling tanggung jawab lan entuk kepuasan kanggo Koleksi Kertu Sampel Virus China Certificate Clock, Nasal / Oral Swab Kit, Kita ngurmati inti utama Kejujuran ing perusahaan, prioritas ing layanan lan bakal ngupayakake supaya bisa nyedhiyakake para pembeli kanthi solusi berkualitas tinggi lan layanan hebat.

CE Certificate China Swab Kit, Kit Swab DNA, Kita nyetel sistem kontrol kualitas sing ketat. Kita wis bali lan ijol-ijolan ijol-ijolan, lan sampeyan bisa ijolan sajrone 7 dina sawise nampa wig yen ana ing stasiun anyar lan layanan ndandani gratis kanggo barang. Priksa manawa sampeyan bebas hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen sampeyan duwe pitakon. Kita seneng bisa nyambut gawe kanggo saben klien.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita