Telpon: 13912605370

produk

Open-Cell Rectangle Printer Clean Swabs PP Tongkat Cleanroom Foam Swab

Katrangan singkat:

Swab pembersih umpluk printer bakal ngidini sampeyan gampang tekan lan ngresiki cilik lan angel tekan area printer. Ora preduli apa wae langkah ing proses rinci sing sampeyan lakoni, mesthi ana sawetara area cilik sing bisa ditrapake lan diresiki kanthi bener. Aja nganti wilayah kasebut ora tutul, njupuk sawetara swab busa pembersih printer! Sapukan nganggo macem-macem ukuran lan bentuk lan bahan supaya sampeyan mesthi bisa nggawa barang sing cocog karo wilayah sing unik kanthi gampang. Gunakake swab iki ing celah kursi kulit, lapisan, tombol, huruf munggah, lambang, trim eksterior, teluk mesin, konsol, alat pengukur, ventilasi lan liya-liyane


Detail Produk

Tag Produk

Persegi Panjang

  • Sirah persegi dowo kaku disegel kanggo gagang kompak sing dawa
  • Kepala busa poliuretan sel terbuka
  • Kapasitas lan daya tahan tahan pelarut
  • Nangani polipropilena kaku dawa
  • Gagang dawa 125mm
  • Paket swab 50x

Babak

  • Kepala bunder gedhe kaku ditutup kanggo gagang kompak sing dawa
  • Kepala busa poliuretan sel terbuka
  • Kapasitas lan daya tahan tahan pelarut
  • Nangani polipropilena kaku dawa
  • Gagang dawa 125mm
  • Paket swab 50x

Dituding

  • Sirah runcing cilik lan gagang kaku
  • Umpluk poliuretan sel open open 100 ppi
  • Busa digawe kanthi ikatan kanthi termal
  • Gagang dawa 76mm
  • Paket swab 5 * 100x
Head Material  Umpluk
Bahan Nangani  Polipropilena
Kepala Jembar  14.5mm
Kandel Kepala 8mm
Panjang Kepala 26mm
Nangani Jembar 7.2mm
Panjang Menangani  99mm
Total Panjang 125mm

Bisnis kita wiwit didegake, biasane ngurmati produk utawa layanan kanthi kualitas tinggi kaya umume organisasi, terus ningkatake teknologi produksi, ningkatake kualitas solusi paling apik lan bola-bali nguatake manajemen kualitas top bisnis, sesuai karo standar nasional ISO 9001: 2000 ing Ndhuwur Kualitas Kamera Digital China Bersih Industri Sekali Pakai (Printer) Reresik Swab Foam, Kita duwe tim profesional kanggo perdagangan internasional. Kita bisa ngrampungake masalah sing sampeyan ketemu. Kita bisa nyedhiyakake produk sing dikarepake. Nyuwun tulung hubungi kita.

Kualitas Terbaik China Pinggang Reresik Foam Sekali Pakai, Aplikator Swab Foam Clean, Kita nggunakke pengalaman gaweyan, administrasi ilmiah lan peralatan canggih, njamin kualitas produk produksi, kita ora mung entuk kapercayan para pelanggan, nanging uga nggawe merek. Dina iki, tim kita komitmen karo inovasi, lan pencerahan lan fusi kanthi praktik terus-terusan lan kawicaksanan lan filsafat sing luar biasa, kita memenuhi permintaan pasar kanggo produk mewah, kanggo nggawe barang spesialis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita