Telpon: 13912605370

Warta Industri

Warta Industri

  • Apa bedane swab kapas saka medis lan swab kapas kosmetik

    Sanajan swab katun medis lan swab katun kosmetik minangka produk sterilisasi kanthi suhu tinggi, nanging sejatine rong swab katun sing beda. 1, sapu katun medis Sapukan katun medis digawe saka katun nyerep medis lan kayu birch alami. Serat katun saka swab katun ...
    Waca liyane
  • Cara sampling kanggo ngilangke lumahing nganggo kapas

    Tes mikrobial ing permukaan obyek Tes tes mikroba ing permukaan obyek bisa nemtokake tingkat kontaminasi mikroba ing permukaan obyek (kalebu klambi kerja). Ing kahanan normal, telung cara, sampling ora langsung nganggo swab katun, sampli kontak langsung ...
    Waca liyane