Telpon: 13912605370

warta

Sanajan swab katun medis lan swab katun kosmetik minangka produk sterilisasi kanthi suhu tinggi, nanging sejatine rong swab katun sing beda.

1, sapu katun medis

Sapukan katun medis digawe saka katun nyerep medis lan kayu birch alami. Serat katun saka swab katun kudu alus, putih, tanpa ambu, lan ora ana macula, noda, lan barang asing. Lumahing tongkat plastik lan tongkat kertas kudu alus lan ora ana burrs, lan ora kudu ana reregetan, bahan asing, tongkat kayu, lan tongkat pring. Lumahing tongkat kudu Gamelan, ora rusak, lan ora ana reregetan lan prekara asing.

2. Sapukan katun

Sapukan katun kosmetik sing paling umum yaiku swab kapas sing endhas bunder lan oval. Nyatane, ana swab katun sing luwih serbaguna lan efek sing luwih apik ing swalayan katun sing ditudhuhake pasar. Gosok katun sing endhas oval ukurane sedeng lan cocog kanggo mbedhong eyeshadow lan mbenerake rai. Dandanan Sapukan katun sing runcing bisa digunakake minangka alat make-up kanggo rincian riasan amarga pucuk endhas. Cocog kanggo mbenerake eyeliner sing ora sampurna, ngilangke rereget ing kelopak mata nalika nyikat bulu mata, lan ngowahi lipstik sing ditarik metu saka wates. , Benerake pucuk kuku ing pinggir kuku, gampang banget digunakake.

Umume, amarga swab katun medis kudu ngati-ati lan ngobati luka, luwih ketat sajrone produksi, lan kudu njamin kebutuhan sterilisasi. Dheweke bisa nyedhot cairan kanthi luwih gampang tinimbang katun biasa. Tujuan utama swab katun yaiku mbusak dandanan. Kanggo mesthekake syarat ngilangi dandanan, teksture luwih alus. Sanajan sampeyan ngombe toner, luwih nyaman digunakake, lan bisa ngresiki dandanan kanthi gampang.

Perlu dielingake manawa umume katun sing saiki ana ing pasar yaiku swab katun biasa. Mesthine, ora bisa ngresiki tatu kanthi swab katun, lan tumindak sing mbebayani banget. Amarga swab katun ora bisa memenuhi syarat sterilisasi sing cocog, mula ora bisa digunakake ing tatu. Yen swab katun digunakake kanggo ngresiki tatune, tanpa perlengkapan desinfeksi lan kondhisi ing rumah sakit, yen digunakake langsung kanggo perawatan luka, kemungkinan luka kasebut bakal kena infeksi lan ora bisa mari.


Wektu kiriman: Jun-09-2021