Telpon: 13912605370

warta

Tes mikrobial ing permukaan obyek Tes tes mikroba ing permukaan obyek bisa nemtokake tingkat kontaminasi mikroba ing permukaan obyek (kalebu klambi kerja). Ing kahanan normal, bisa digunakake telung cara, sampling ora langsung nganggo swab katun, sampling kontak langsung lan ngumbah permukaan. Nalika nggunakake metode kontak langsung, sajian kontak sing digunakake kudu dilebokake ing suhu kamar sadurunge digunakake. .1 Cara sampling ngusap lumahing katun Area sampling saka metode swab ngusap sapu katun umume 25cm2, lan usap ing ndhuwur kudu kalebu paling ora tangan, pergelangan tangan lan sikil. Sampling langsung nganggo swab katun cocog kanggo permukaan sing ora teratur. Nalika sampling, cekel cekelan swab lan kontak ing permukaan sampling kanthi suhu 30 °. Gunakake tipe S utawa Z kanggo alon-alon lan putar swab katun kanggo diusap kanthi lengkap. Yen endhas swab digawe saka bahan kalsium alginat, gunakake larutan asam hidroklorat encer minangka cairan (kayata larutan natrium sitrat 1%) supaya endhas swab bisa dibubarake kabeh.

Produk plastik sing dilarang. Produksi lan adol film mulsa plastik tipis kanthi ketebalan kurang saka 025 mm lan film mulsa pertanian polietilen kanthi kekandelan kurang saka 01 mm dilarang ing saindhenging propinsi kasebut. Dilarang nggunakake sampah medis minangka bahan baku kanggo ngasilake produk plastik. Impor plastik sampah dilarang kabeh. Ing pungkasan taun 2020, produksi lan adol swab kapas plastik sing bisa dibuwang nganggo busa umume dilarang; produksi produk kimia saben dina sing ngemot mikroba plastik dilarang. Ing pungkasan taun 2022, adol produk kimia saben dina sing ngemot mikroba plastik bakal dilarang.

Kanggo ngrawat tali pusat, sampeyan ora prelu nemplek stiker pelindung apa wae, nanging sampeyan kudu nggunakake iodofor kanggo ngresiki oyot saben dina, banjur priksa manawa sampeyan mencet lan garing nganggo swab katun sing garing. Tali umbilical biasane tiba dhewe udakara 10 dina sawise lair, lan sawetara bayi mbutuhake wektu luwih suwe.

Uga ana conto tes paternity sing bisa digunakake kanggo bocah, kayata rambut nganggo folikel rambut (dianjurake kanggo bocah sing umure luwih saka 5 taun), sikat untu, lsp. Antarane, conto noda getih sing paling disaranake umume digunakake conto. Sampel noda getih ngemot konten data DNA sing dhuwur lan stabilitas sing kuat. , Panyimpenan sing gampang, daya tahan panyimpenan sing kuwat, anggere getih pucuke driji bocah diwutahake ing kasa medis utawa jaringan rai kanthi lancet, 2-3 tetes dikeringake ing iyub-iyub. Kajaba iku, ana reregetan getih ing swap hemostatic nalika bocah nampa injeksi utawa menyang rumah sakit kanggo dipriksa. Sampeyan uga bisa nyoba tes paternity.

Aja biola kuping, aja nganggo swab kapas kanggo kuping, amarga earwax sejatine bisa digunakake! Iki bisa nyegah bledug lan bakteri ora bisa mlebu ing kupinge, lan ngilangi earwax ngilangi lindhungan kuping.


Wektu kiriman: Jun-09-2021