Telpon: 13912605370

produk

Produsen Langsung Medis Gunakake EO Steril Sample Koleksi Kit Foam Swab lan ABS Stick VTM Kit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fungsi:

  • Dianjurake kanggo nglumpukake lan ngangkut spesimen klinis kanggo pamulihan agen virus kalebu, nanging ora diwatesi, Herpes Simplex Type I, Herpes Simplex Type II, Cytomegalovirus (CMV), Influenza A, Influenza B, Virus Syncytial Respiratory (RSV), Echovirus, Adenovirus, lsp.
  • Minitip kanggo Nasopharyngeal
  • Tip standar kanggo orofaring
  • Dacron, Rayon, utawa swab kelompok sintetis bisa ditampa
  • Ora ana batang kayu, kalsium alginat, utawa swab katun amarga bisa ngganggu PCR utawa ora ngaktifake sawetara virus

Panggunaan:

Watesan
Antibodi IgG lan lgM menyang Novel Coronavirus 2019 bisa dideteksi kanthi 2-3 minggu sawise kena paparan. lgG tetep positif, nanging tingkat antibodi ngeculake lembur.
Testsea COVID-19 IgM lan IgG antibody Rapid Test duwe tingkat deteksi 95% kaya sing dilaporake dening Rumah Sakit Afiliasi Pertama Universitas Kedokteran Anhui.
Kaya karo kabeh tes diagnostik, kabeh asil kudu dipertimbangkan karo informasi klinis liyane sing kasedhiya kanggo dokter. Yen asil tes gejala negatif lan klinis isih ana, disaranake tes tindak lanjut nggunakake metode klinis liyane. Asil negatif kapan wae ora nyegah kemungkinan infeksi SARS-CoV-2.

Panyimpenan lan Stabilitas
Simpen minangka dikemas ing kanthong sing disegel ing suhu ruangan utawa digawe adhem (4-30 ℃ utawa 40-86 ℉). Piranti tes wis stabil liwat tanggal kadaluwarsa sing dicithak ing kanthong sing disegel.

Tes kasebut kudu tetep ing kanthong sing ditutup nganti digunakake.
ORA NGEKEK.
Aja nggunakake ngluwihi tanggal kadaluwarsa.
Kaset tes stabil suwene 12 wulan wiwit tanggal produksi nalika disimpen kanthi bener ing kanthong foil aluminium sing ora dibukak kanthi desiccant.

Sanggahan FDA:

Asil negatif ora ngilangi infeksi SARS-CoV-2, utamane kanggo wong sing wis kena virus. Tes tindak lanjut kanthi diagnostik molekul kudu dianggep ora bisa nginfeksi wong kasebut. Asil saka tes antibodi ora digunakake minangka siji-sijine dhasar kanggo diagnosa utawa ora kalebu infeksi SARS-CoV-2 utawa kanggo ngandhani status infeksi. Asil positif bisa uga amarga infeksi biyen utawa saiki karo galur koronavirus non-SARS-CoV-2, kayata coronavirus HKU1, NL63, OC43, utawa 229 E. Ora kanggo nyaring getih sing disumbang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita