Telpon: 13912605370

produk

Industrial Use Sponge Q Tips Clean Swabs Open-Cell Cleanroom Foam Swab

Katrangan singkat:

Katrangan Produk

Jeneng Produk
Swab Foam Cleanroom Industri
Posisi
Kepala
Kelet
Materi
Sponge / Foam
Polipropilena
Werna
Putih
Ijo
Jembar
3.2mm
3mm
Kandel
3.2mm
3mm
Dawane
11mm
60mm
Total Panjang
71mm
Sertifikasi
SGS, ISO 9001: 2008

2602.7

2602.14

2602.6

Lamaran

 Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis

● Nggosok wilayah sing reses

● Copot bahan sing kakehan, lebu

● Ngresiki lumahing intersect lan sendi

● Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel

● Ngambil bubuk sing apik

● Cocog kanggo digunakake kanthi suhu kurang saka 350 ° F

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jeneng Produk
Swab Foam Cleanroom Industri
Posisi
Kepala
Kelet
Materi
Sponge / Foam
Polipropilena
Werna
Putih
Ijo
Jembar
3.2mm
3mm
Kandel
3.2mm
3mm
Dawane
11mm
60mm
Total Panjang
71mm
Sertifikasi
SGS, ISO 9001

2603C Foam swab minangka sulih TX742. Kepala bunder cilik ditrapake kanggo ngresiki slot lan alur. Gosok busa Open-Cell kanthi dhuwur

nyerep lan kemampuan ngresiki dhuwur. Sel mbukakswab tip umplukbisa dibandhingake karo sebagian besar solusi. Kanthi solusi tartamtu, bisa ngilangi

bledug lan rereged luwih gampang. Sapukan spons iki akeh digunakake kanggo reresik elektronik, reresik semikonduktor lan reresik PCB.

2602.7

2602.14

2602.6

Lamaran

Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis

● Nggosok wilayah sing reses

● Copot bahan sing kakehan, lebu

● Ngresiki lumahing intersect lan sendi

● Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel

● Ngambil bubuk sing apik

● Cocog kanggo digunakake kanthi suhu kurang saka 350 ° F

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita