Telpon: 13912605370

produk

Individu kebungkus PS Tongkat Rayon Swab EO Steril Oral Spesimen Koleksi Swab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng Barang

Swab Koleksi Sampel Lisan

Metode Tes

Asile

PS Tongkat

Diameter gagang: 2mm; Panjang Menangani: 137mm; Total Length: 150mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Materi: PS

Lulus Tes

Werna: Putih

Pengujian Visual

Lulus Tes

Kepala Rayon

Diameter Kepala: 4.7mm; Panjang Kepala: 13mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Bahan: Rayon

Pengujian Visual

Lulus Tes

Karakteristik

Tingkat Cleanroom: 100

LPC

Lulus Tes

Lamaran

Koleksi Sampel Lisan

Lulus Tes

Paket

Pengepakan Individu; 200PCS / KES

Skala Elektronik

Lulus Tes

Kepala sapu digawe saka katun, rayon utawa serat poliester sing nyerep. Bisa disesuaikan miturut kabutuhan. Iki digunakake kanggo nglumpukake conto saka pharynx, rongga irung, kanal kuping utawa tatu. Sapukan disterilake dening EO. Paket individu. Gesek Rayon digunakake kanggo nglumpukake spesimen, sampel ing permukaan obyek, lan ngatur suspensi bakteri. Pasokan steril. Sajrone tes utawa deteksi, tongkat kasebut bisa langsung dibubarake sampling ing lingkungan produksi sing cocog lan disimpen ing bokor sing ana gandhengane tanpa kontak tangan. Tongkat kasebut nggawe inspeksi reresik TOC luwih gampang lan efektif, lan ngindhari kemungkinan infeksi kanthi cara tradisional. Iki digunakake akeh ing industri farmasi, biologi, GMP, laboratorium, departemen kontrol kualitas, QA, verifikasi reresik, reresik peralatan khusus.
Kepala rayon lan tongkat PS digabungake kanthi ketat dening panyegelan panas, tahan pelarut lan ora ana komponen kimia.

Kanthi teknologi terkemuka uga semangat inovasi, gotong royong, mupangat lan tuwuh, kita bakal mbangun masa depan sing sejahtera kanthi kolaborasi karo perusahaan sampeyan sing apik kanggo Kolom Spesial Nasil Steril Nasal Tenggorokan Nylon Flocked Nylon, (Rayon oral steril koleksi sampling) Kanca sing dikepengini saka kabeh penjuru jagad kanggo mbukak, manual lan negosiasi.

2019 Good Quality China Sterile Flocking (rayon) Nasopharyngeal (oral) Swab, (oral) Nasopharyngeal Swab with Hard Tube, Sawise pirang-pirang taun digawe lan dikembangake, kanthi kaluwihane talenta mumpuni sing wis terlatih lan pengalaman pemasaran sing sugih, prestasi sing apik banget ditindakake. Kita entuk reputasi apik saka pelanggan amarga kualitas barang sing apik lan layanan purna jual sing apik. Kita saestu pengin nggawe masa depan sing luwih sejahtera lan subur bebarengan karo kabeh kanca ing omah lan ing luar negeri!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita