Telpon: 13912605370

produk

Kemasan Individu EO Steril Fluffy Nylon Flexed Swab 30mm Breaking Point ABS Tongkat Sampel Koleksi Swab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng Barang

Swab Koleksi Sampel Lisan

Metode Tes

Asile

Tongkat ABS

Diameter Ngalahake: 2.5mm; Panjang Menangani: 128mm; Total Length: 150mm; Titik Pecah menyang Ndhuwur: 30mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Bahan: ABS

Lulus Tes

Werna: Putih

Pengujian Visual

Lulus Tes

Kepala nilon

Diameter Kepala: 4.4mm; Panjang Kepala: 21mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Materi: Nyon

Pengujian Visual

Lulus Tes

Karakteristik

Tingkat Cleanroom: 100

LPC

Lulus Tes

Lamaran

Koleksi Sampel Lisan

Lulus Tes

Paket

Pengepakan Individu; 200PCS / KES

Skala Elektronik

Lulus Tes

Obat-obatan koleksi spesimen orofaring disetujoni steril lan dibungkus kanthi individu ing hidung kanggo nglumpukake conto kanggo tes RT-PCR.

Teknologi serat nylon implan jet inovatif maksimal kanggo efisiensi sampalan swab sajrone sampel pasien.

Serat nilon bisa dipasang kanthi vertikal lan merata ing ndhuwur endhas swab, nambah efisiensi koleksi lan ngeculake sampel sel lan cair.

Nambah sensitivitas analitik, ora ana residu sampel, penanganan sampel sing dipercepat, lan desain rapuh batang plastik polipropilena sing unik.

Cocog kanggo nglumpukake conto tenggorokan lan conto forensik, DNA, lsp.

fitur

  • Kepala serat nilon dikunci, gagang ABS kanthi titik rusak
  • Kondisi proses sing ketat, ora ana DNase lan RNase, ora ana endotoxin, ora ana hambatan sel.
  • Bisa digunakake wong lan ingon-ingon
  • Operasi sing gampang lan cepet
  • Individu dikemas ing kantong plastik / kertas dobel (kertas sing gampang dicabut)
  • Kanthi kapasitas panyerepan banyu sing luar biasa, jumlah spesimen sing dikumpulake ditambah
  • Peningkatan tingkat rilis kanggo spesimen sing dikoleksi, njamin asil reliabilitas sing dhuwur
  • Batang plastik duwe desain sing bisa dipecah kanggo transportasi spesimen sing gampang

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita