Telpon: 13912605370

produk

Pengambilan Individu EO Steril ABS Stick Sample Koleksi Nylon Flocked Nasal Swab kanthi 80mm Breaking Point

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

Swab hidung, yaiku tes sing mriksa virus lan bakteri sing nyebabake infeksi pernafasan. Ana macem-macem jinis infeksi pernafasan. Tes swab hidung bisa mbantu panyedhiya sampeyan diagnosa jinis infeksi sing sampeyan alami lan perawatan sing paling cocog kanggo sampeyan. Tes bisa ditindakake kanthi njupuk conto sel saka irung utawa saka nasofaring. Nasofaring minangka sisih ndhuwur irung lan tenggorokan. Bisa digunakake kanggo diagnosa infeksi tartamtu ing sistem pernafasan. Kalebu:

  • Flu
  • COVID-19
  • Virus sindrom pernafasan (RSV). Iki minangka infeksi ambegan sing umum lan biasane. Nanging bisa mbebayani tumrap bayi enom lan wong tuwa.
  • Batuk rejan, infeksi bakteri sing nyebabake batuk lan ambegan sing angel
  • Meningitis, sawijining penyakit sing disebabake dening pembengkakan membran sing ngubengi otak lan sumsum tulang belakang
  • MRSA (Staphylococcus aureus tahan methicillin), jinis infeksi bakteri serius sing angel banget diobati

Parameter produk

Jeneng Barang

Swab Koleksi Sampel Hidung

Metode Tes

Asile

Tongkat ABS

Diameter Ngalahake: 2.5mm; Panjang Menangani: 128mm; Total Length: 150mm; Breaking Point nganti Ndhuwur: 80mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Bahan: ABS

Lulus Tes

Werna: Putih

Pengujian Visual

Lulus Tes

Kepala nilon

Diameter Kepala: 3mm; Panjang Kepala: 20.9mm

Vernier Caliper

Lulus Tes

Materi: Nyon

Pengujian Visual

Lulus Tes

Karakteristik

Tingkat Cleanroom: 100

LPC

Lulus Tes

Lamaran

 Koleksi Sampel

Lulus Tes

Paket

Pengepakan Individu; 200PCS / KES

Skala Elektronik

Lulus Tes

Perusahaan kasebut terus nggawe konsep prosedur "administrasi ilmiah, keutamaan kualitas lan efektifitas utama, pembeli paling dhuwur kanggo China OEM China Aman lan Protektif Pakai Nylon Nasal Nasopharyngeal Flexed Swab, Pirang-pirang taun pengalaman kerja, kita wis ngerti pentinge menehi solusi sing paling apik lan uga solusi sadurunge-sales lan sawise-sales sing ideal.

China OEM China Steril Swab, Swabs, Kanggo nyukupi kabutuhan saben individu kanggo saben produk sing luwih sampurna lan produk sing stabil. Kita seneng banget nampi pelanggan ing saindenging jagad kanggo ngunjungi, kanthi kerja sama multi-facet, lan bebarengan nggawe pasar anyar, nggawe masa depan sing apik!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita