Telpon: 13912605370

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?

A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa ana 15-30 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah.katetan, nyaranake sampeyan mriksa situs web.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kami kaya ing ngisor iki:

Stacy Liao
Sales Manager

Perusahaan:

Suzhou Jintai Antistatic Products Co., Ltd.

Alamat:

No.50 Tonghe Road, Taman Industri Suzhou ing China, 215121

Fax:

(86) -512-65951872

Tel:

(86) -512-65951876

Whatsapp:

(86) 13912605370

Pengin kerja sama kita?