Telpon: 13912605370

produk

Pembersih Elektronik Sponge Swab Q Tips PP Tongkat Tunjuk Swap Foam Cleanroom

Katrangan singkat:

Sapuan busa sing runcing iki bisa diganti karo kualitas lan rega sing cukup. Iki digawe saka busa poliuretan sel terbuka 100 ppi sing dikompres. Swab Micro minangka swip dissipative sing apik banget kanggo ngresiki wilayah sing cilik banget. Endhas sing dicuci duwe kapasitas lan bantalan sing apik. Gagang kompak, listrik, bunder lan dayung fleksibel nyedhiyakake dhukungan tanpa kekandelan tambahan. Sapukan iki cocog banget kanggo ngresiki bagian-bagian lan rakitan sing lancip


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Sapu reresik dibangun saka busa sel terbuka sing dikompresi, 100 ppi (Z) sing bebas saka kontaminan organik.
Umpluk iku termal diikat menyang gagang, saengga bisa ngilangi panggunaan perekat sing kontaminasi. Wis kompak
mini kepala busa sing dikompresi sing duwe kenceng lan pucuk sing pucuk. Iki swab sing apik banget lan populer kanggo
ngresiki slot cilik, alur, lan sudhut amba ing slider lan lengen aktuator tumpukan kepala magnetik
perakitan ing industri hard disk drive.
 
Jeneng Produk:
 
Swab Foam Cleanroom 
 
Kemampuan Pasokan:
 
50000PCS
 
Spesifikasi
 
Lebar Kepala: 3.6mm; 
Kandel Kepala: 3mm; 
Panjang Kepala: 13.5mm;
Jembar Nangani: 2.4mm; 
Panjang Menangani: 53.5mm; 
Total Length: 67mm
 
Istilah Harga:
 
FOB
 
Port of loading:
 
Shanghai
 
Pesenan Minimal
 
100 tas
 
Pengepakan
 
100 * 5PCS / Bag; 25000PCS / Karton
 
 
 2601.35
2601.50
2601.21
Fitur
Bebas saka kontaminasi organik kayata silikon, amide lan DOP. Sisa residu sing ora molah malih, NVR. Kurang loro partikel kasebut
lan konten ion. Pilihan nangani stipatif statis permanen aman ESD kasedhiya sirah busa sing terikat kanthi terikat. Dhuwur
kapasitas pelarut, tip kompak lan non-kasar. Kompatibel karo pelarut sing paling umum. Endhas cilik sing runcing tapered
nganggo gagang kompak kaku ESD aman, statis dissipative kaku lan kompak gagang kasedhiya minangka pilihan. Fitur kasebut
residu non-volatil banget (NVR). Konten sithik lan generasi partikel. Dirancang kanggo ngresiki tujuan umum,
Opsional ESD sing aman, swab busa nganggo ESD minangka swab sing becik digunakake kanggo ngresiki sensitif statis
Komponen lan nyedhiyakake ESDprotection permanen sing resik kanthi kontaminasi partikel sing nyumbang. Cilik
kepala mancung utamane dirancang kanggo slot, alur, sendhi lan sawetara wilayah sing angel digayuh.
 2601.43
Aplikasi
Ngresiki bolongan slotted cilik, alur lan angel tekan area reses kanthi reresik IPMicro-mechanical.
Nglamar pelumas utawa cairan liyane
Copot residu fluks lan bahan sing berlebihan.
Kanggo reresik tujuan umum.
 
Pengepakan & Pengiriman
100 * 5PCS / Bag
25000PCS / Karton
 
2601.10
Pambuka Perusahaan
Hunan Kangfutai Medical Devices Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing nyedhiyakake swab. Produk utama kalebu
swab busa, swab poliester, swab katun, swab nilon sing dikempal, swab rayon, sampel ngempal swab lan kit VTM. Kita
warehouse dununge ing Hunan kanthi pengalaman 13 taun ngasilake swab. OEM lan ODM kabeh olèh. Gosok kita
nduweni sertifikat FDA, CE lan SGS, kanthi kualitas apik, rega cukup lan desain gaya sing populer ing kalorone
pasar jaban rangkah lan domestik. Produk kasebut diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa ketemu terus
ganti kabutuhan ekonomi lan sosial. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik. Lan kita
ngupayakake nggawe bisnis jangka panjang karo kabeh pelanggan.
 

 

 
Layanan & Kekuwatan Kita
● Kita ora bakal miwiti ngasilake produk nganti conto utawa pesanan sampeyan dikonfirmasi.
● Pengepakan bakal tahan banyu, tahan lembab lan disegel.
● Staff QC kita bakal mriksa produk sadurunge / sajrone / sawise produksi massal.
● Kualitas: Peralatan produksi canggih, kontrol kualitas ketat kanggo mesthekake kualitas unggul.
● Rega: Produsen profesional ing China, Sampeyan bisa entuk rega paling kompetitif saka kita.
● Wektu Pangiriman: Sajrone 2-7 dina sawise mbayar lengkap.
● 13 taun Pengalaman sugih ing pabrik & adol produk kamar resik.
● Tim Layanan Apik banget 24 jam, OEM & ODM kasedhiya kanggo kita.
 
FAQ
 
P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.

P: Suwene kiriman sampeyan?
A: Umume 5-10 dina yen barang wis kasedhiya. utawa wis 15-30 dina yen barang ora ana ing stok, miturut
jumlahe

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran <= 1000USD, 100% sadurunge. Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T sadurunge, saldo sadurunge dikirim.


Yen sampeyan duwe pitakon liyane, coba hubungi kami kaya ing ngisor iki:

Stacy Liao
Sales Manager
Suzhou Jintai Antistatic Products Co., Ltd.
Alamat: No.50 Tonghe Road, Taman Industri Suzhou ing China, 215121
Telp: (86) -512-65951876
Fax: (86) -512-65951872
Email: Stacy.Liao@ltclean.cn
Whatapp: (86) 18550894779


 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita