Telpon: 13912605370

produk

Ramah Lingkungan Nggunakake Kertas Kancing Cotton Bud Swab

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Produk

Bahan Kepala  Katun
Bahan Nangani  Kertas
Diameter Kepala 4,5mm
Panjang Kepala 12 ± 0,8mm
Nangani Diameter 2,46 ± 0,08mm
Panjang Menangani  73 ± 0,5mm
Total Panjang 75 ± 0,8mm

Sapukan katun digunakake kanggo pertolongan pertama, aplikasi kosmetik, lan macem-macem panggunaan liyane. Iki kalebu wadhah katun cilik sing dibungkus ing pucuk rod cilik, digawe saka kayu, kertas sing digulung, utawa plastik. Jinis panggunaan sing paling umum yaiku mencelupake katun ing bahan, banjur gunakake swab minangka aplikator kanggo zat kasebut. Kadhangkala swab uga digunakake kanggo nyopot bahan-bahan kayata lilin saka kanal kuping, sanajan pandhuan sing kalebu karo swab umume ngemot bebaya yen swab kasebut aja dilebokake langsung menyang kuping, amarga nemen mbebayani. Nggunakake swab kanggo nyopot lilin bisa nyuda drum kuping. Mung bakal ngilangi pecahan lilin, sing katon ing swab sing dicopot, nalika meksa lan ngemot mayoritas lilin menyang kanal kuping.

Gosok kapas tradisional duwe ujung siji ing gagang kayu, lan iki isih asring digunakake, utamane ing setelan medis. Biasane umume dawa, udakara nem inci (15 cm utawa luwih). Iki asring di rangkep steril, siji utawa loro ing kertas utawa kantong plastik. Kauntungan saka lengen kertas lan gagang kayu yaiku bungkus kasebut bisa dioklopasi kanthi otomatis dadi steril (lengen plastik utawa gagang bakal luluh ing autoklaf)

aplikasi

Sapukan jinis medis iki asring digunakake kanggo njupuk budaya mikrobiologis. Dheweke dicampur nganggo utawa menyang area sing kena infeksi, banjur disapu medium media, kayata piring agar, sing bakteri saka swab bakal tuwuh. Iki uga digunakake kanggo njupuk conto DNA saka pipi sing paling umum. Uga, obat kasebut bisa digunakake kanggo nglamar obat menyang area sing dituju, kanggo milih zat saka area sing dituju, utawa nggunakake bahan pembersih kaya Betadine.
Sapukan katun sing diprodhuksi kanggo digunakake ing omah biasane luwih cekak, dawane udakara telung inci (7,6 cm), lan biasane tikel kaping pindho. Gagang pisanan digawe saka kayu, banjur digawe saka kertas sing digulung, sing isih umume (sanajan plastik tubular dadi populer). Dheweke asring didol kanthi jumlah akeh, bisa uga 300 utawa luwih menyang wadhah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita