Telpon: 13912605370

produk

Ganda rajutan Printer Dacron Reresik Swab kaku PP Stick Cleanroom Polyester Swab

Katrangan singkat:

2813A terikat kanthi polyester lapisan pindho & gagang PP biru, endhas persegi panjang sing rata duwe kapasitas nahan tahan lama lan daya tahan. Bebas saka rereged organik kayata silikon, esmida amida lan phthalate, lan nduweni residu non-volatil (NVR), isi ion lan generasi partikel sing asor banget. Dianjurake kanggo sampling permukaan lan validasi reresik. Tingkat kebersihan menehi latar mburi sing netral kanggo sampel sing dipikolehi, swab iki minangka pilihan sing cocog kanggo ngresiki lan sampling sing dikontrol ing wilayah sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur & Wuku

• Peningkatan panyerepan lan kinerja wicking cepet
• Nawakake nambah ngangkat lan nangkep partikel sekecil mikroba
• Kompatibel karo pembersih klorida amonium klorida lan disinfektan
• Reresik tanpa nganggo tekanan
• Cleanroom dicuci, nyedhiyakake partikel ultra rendah, NVR (residu non molah malih) lan ion
• gagang polipropilena prawan manawa ora ana kontaminasi tambahan sing ditrapake nalika resistensi kimia sing apik banget
• Autoclavable kanggo digunakake ing lingkungan lan proses steril

Aplikasi

• Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis
• Nggosok wilayah sing reses
• Ngilangi bahan sing berlebihan, lebu
• Reresik lumahing intersecting lan sendi
• Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel
• Ngambil bubuk sing apik

Industri

• Biologis
• Hard Disk Drive
• Piranti Medis
• Mikroelektronika
• Optik
• Farmasi
• Semikonduktor

Umpan balik pelanggan:
Kain poliester 100% iki ningkatake daya tarik lan potret partikel, sekecil mikroba, lan nawakake reresik tanpa corak kanthi permukaan sensitif goresan. Gosok tanpa nilon iki kompatibel karo pembersih lan disinfektan QAC (quartnary ammonium chloride).

SPESIFIKASI

Jeneng Barang

LCD / Monitor Reresik Swabs

Metode Tes

Tongkat Reresik

Dawane: 125mm ± 0,1mm Diameterφ: 7.2mm ± 0,1mm

Vernier Caliper

Bahan: Tongkat PP

Werna: Ijo / Susu Putih

Pengujian Visual

Kepala Sponge

Panjang Kepala: 26mm ± 0.2mm Lebar Kepala: 15mm ± 0,01mm

Vernier Caliper

Bahan: Foam PU (Polyester Foam)

Pengujian Visual

Kekandelan: 3.5mm

Sampler Disk

Kemampuan Penyerapan Banyu: Apik. (Langsung nyerep
ing 3 detik sawise banyu nyelehake ing lumahing.)

Tes

Resistivitas permukaan: <10E10Ω

Tes Resistensi ESD

Karakteristik

Tingkat Cleanroom: 100

LPC

Reresik nganggo banyu, alkohol, miscella lan pelarut liyane

Tes

Lamaran

Elektronik, Optik, Laboratorium Biologi Medis lan Industri liyane

Paket

100PCS / Bag; 5000 PCS / Karton

Skala Elektronik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita