Telpon: 13912605370

Bud Katun

  • Individual Packing EO Sterile ABS Stick Sample Collection Nylon Flocked Nasal Swab with 80mm Breaking Point

    Pengambilan Individu EO Steril ABS Stick Sample Koleksi Nylon Flocked Nasal Swab kanthi 80mm Breaking Point

    Pengenalan produk Swab hidung, yaiku tes sing mriksa virus lan bakteri sing nyebabake infeksi pernafasan. Ana macem-macem jinis infeksi pernafasan. Tes swab hidung bisa mbantu panyedhiya sampeyan diagnosa jinis infeksi sing sampeyan alami lan perawatan sing paling cocog kanggo sampeyan. Tes bisa ditindakake kanthi njupuk conto sel saka irung utawa saka nasofaring. Nasofaring minangka sisih ndhuwur irung lan tenggorokan. Bisa digunakake kanggo diagnosa infeksi tartamtu saka ...
  • Individual Wrapped White PS Stick Rayon Swab EO Sterile Oral Specimen Collection Swab

    Individu kebungkus PS Tongkat Rayon Swab EO Steril Oral Spesimen Koleksi Swab

    Parameter produk Jeneng Barang Koleksi Sampel Oral Koleksi Metode Pengujian Hasil PS Tongkat Diameter: 2mm; Panjang Pegangan: 137mm; Total Length: 150mm Vernier Caliper PASSES THE TEST Material: PS PASES THE TEST Colour: White Visual Test PASSES THE TEST Rayon Head Head Diameter: 4.7mm; Dawa Kepala: 13mm Vernier Caliper Lulus Tes: Bahan: Tes Rayon Visual Lulus Tes Tingkatan Karakteristik: 100 LPC Liwat TE ...
  • Open-Cell Rectangle Printer Cleaning Swabs PP Stick Cleanroom Foam Swab

    Open-Cell Rectangle Printer Clean Swabs PP Tongkat Cleanroom Foam Swab

    Swab pembersih umpluk printer bakal ngidini sampeyan gampang tekan lan ngresiki cilik lan angel tekan area printer. Ora preduli apa wae langkah ing proses rinci sing sampeyan lakoni, mesthi ana sawetara area cilik sing bisa ditrapake lan diresiki kanthi bener. Aja nganti wilayah kasebut ora tutul, njupuk sawetara swab busa pembersih printer! Sapukan nganggo macem-macem ukuran lan bentuk lan bahan supaya sampeyan mesthi bisa nggawa barang sing cocog karo wilayah sing unik kanthi gampang. Gunakake swab iki ing celah kursi kulit, lapisan, tombol, huruf munggah, lambang, trim eksterior, teluk mesin, konsol, alat pengukur, ventilasi lan liya-liyane

  • Oral Sample Collection Swabs

    Swab Koleksi Sampel Lisan

    Parameter produk Jeneng Barang Oral Sampel Koleksi Swabs Metode Pengujian Asil ABS Tongkat Jembar: 2.5mm; Panjang total: 150mm; Titik rusak ing ndhuwur: 80mm Vernier Caliper Liwat TES Material: ABS Lulus TES Werna: Pengujian Visual Putih Lulus Tes Tes Jembar Kepala Kepala: 5mm; Dawane dawa: 16mm Vernier Caliper Lulus TEST Materi: Uji Visual Foam Lulus TEST Karakteristik Tingkat Cleanroom: 100 LPC Liwat TE ...
  • White PP Stick Sponge Cleaning Swab Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    Putih PP Stick Sponge Cleaning Swab Open-Cell Cleanroom Foam Swab

    2630 Foam Swab dibangun saka umpluk poliuretan 100 ppi paling apik. Konstruksi obligasi termal lengkap ngilangi kontaminasi perekat. Kepala bunder sing gedhe ditutup kanthi kaku menyang gagang kompak dawa sing mbentuk dhukungan umpluk. Iki dirancang khusus kanggo permukaan kurva reresik umume. Iki uga bisa digunakake ing aplikasi swab medis antiseptik.

  • Eco-friendly Daily Use  Paper Stick Cotton Bud Swab

    Ramah Lingkungan Nggunakake Kertas Kancing Cotton Bud Swab

    Parameter Produk Bahan Kepala Bahan Katun Diameter Kepala Kertas Diameter Kepala 4.5mm Panjang Kepala 12 ± 0.8mm Diameter Pegangan 2.46 ± 0,08mm Panjang Menangani 73 ± 0,5mm Panjang Total 75 ± 0.8mm Kain kapas digunakake kanggo pertolongan pertama, aplikasi kosmetik, lan macem-macem panggunaan liyane. Iki kalebu wadhah katun cilik sing dibungkus ing pucuk rod cilik, digawe saka kayu, kertas sing digulung, utawa plastik. Jinis panggunaan sing paling umum yaiku mencelupake katun ing zat, banjur gunakake swab minangka ...
  • Double Knitted Dacron Printer Cleaning Swab Rigid PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    Ganda rajutan Printer Dacron Reresik Swab kaku PP Stick Cleanroom Polyester Swab

    2813A terikat kanthi polyester lapisan pindho & gagang PP biru, endhas persegi panjang sing rata duwe kapasitas nahan tahan lama lan daya tahan. Bebas saka rereged organik kayata silikon, esmida amida lan phthalate, lan nduweni residu non-volatil (NVR), isi ion lan generasi partikel sing asor banget. Dianjurake kanggo sampling permukaan lan validasi reresik. Tingkat kebersihan menehi latar mburi sing netral kanggo sampel sing dipikolehi, swab iki minangka pilihan sing cocog kanggo ngresiki lan sampling sing dikontrol ing wilayah sing akeh.

  • Manufacturer Direct Medical Use EO Sterile Sample Collection Kit Foam Swab and ABS Stick VTM Kit

    Produsen Langsung Medis Gunakake EO Steril Sample Koleksi Kit Foam Swab lan ABS Stick VTM Kit

    Fungsi: Dianjurake kanggo nglumpukake lan ngeterake spesimen klinis kanggo pamulihan agen virus kalebu, nanging ora diwatesi, Herpes Simplex Type I, Herpes Simplex Type II, Cytomegalovirus (CMV), Influenza A, Influenza B, Virus Syncytial Respiratory (RSV ), Echovirus, Adenovirus, lsp. Minitip kanggo tip Standard Nasopharyngeal kanggo orofaring Dacron, Rayon, utawa swab kelompok sintetik ora bisa ditampa Ora ana batang kayu, kalsium alginat, utawa swab katun amarga bisa ngganggu PC ...
  • Individual Packing EO Sterile Fluffy Nylon Flocked Swab 30mm Breaking Point ABS Stick Sample Collection Swab

    Kemasan Individu EO Steril Fluffy Nylon Flexed Swab 30mm Breaking Point ABS Tongkat Sampel Koleksi Swab

    Parameter produk Jeneng Barang Koleksi Sampel Oral Koleksi Metode Pengujian Hasil ABS Tongkat Diameter: 2.5mm; Panjang Pegangan: 128mm; Total Length: 150mm; Breaking Point to Top: 30mm Vernier Caliper LULUS TEST Material: ABS NGALAMI TEST Werna: Pengujian Visual Putih Lulus TEST Kepala Nylon Diameter Kepala: 4.4mm; Dawa Kepala: 21mm Vernier Caliper Lulus Tes: Bahan Nyon Visual Testing Liwat Tes Karakteristik Cleanroom L ...