Telpon: 13912605370

Hubungi Kita

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD

Alamat

Mbangun 2 lokakarya standar ing Kabupaten Dongkou, Zona Pangembangan Ekonomi, Kota Shaoyang, Provinsi Hunan

Telpon

13912605370

0512-65951872

0739-7920205

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita