Telpon: 13912605370

produk

China GB2626 Whitelist Cangkir Sekali Pakai Kain Langsing-ditiup 3D Masker Wajah 3D FFP3

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng barang

Topeng Wajah Pelindung FFP3

Materi

Kain sing ora dirajut, dilebur, katun hawa panas

Pengepakan

20 pcs / box; 16 kothak / karton

Sertifikat

CE / FDA

Lapisan

4

Fungsi

Cocog kanggo kesehatan umum, manufaktur industri lan papan liyane, lan nyedhiyakake alangan fisik kanggo proteksi saben dinane, perlindungan industri, bledug partikel berminyak lan non-berminyak, lsp. Kanggo nembus langsung.

* Topeng Pasuryan sing Bisa Dipakai:Perlindhungan Lapisan 4, lapisan njero yaiku kain sing ora ditenun alus, sing bisa nyedhot kelembapan saka ambegan sing nganggo. Lapisan 2 tengah yaiku lapisan filtrasi polipropilena sing nyawiji kanggo nyaring partikel ing udhara. Lapisan njaba minangka lapisan tahan banyu sing bisa mblokir cairan percikan ing udhara.

* Masker rai:Klip irung sing bisa disetel bisa mbantu nggawe segel sing ketat & mungkasi kacamata saka fogging. Loop telinga elastis sing nyaman lan alus bisa ngilangi tekanan ing kuping kanggo kenyamanan maksimal.

* Topeng Pakai: Desain lipatan pirang-pirang bisa mblokir dagu, irung lan tutuk saka bledug, asap, lebu, mobil
knalpot, lan serbuk sari.

* Masker: Cocog kanggo omah, kantor, sekolah, layanan katering, ngolah panganan, reresik lingkungan lan papan umum liyane.

Entuk kepuasan pelanggan minangka target perusahaan ing salawas-lawase. Kita bakal ngupayakake ngembangake produk anyar lan paling apik, nyukupi kebutuhan khusus sampeyan lan nyedhiyakake layanan pra-penjualan, penjualan lan sawise-sale kanggo Pabrik China kanggo China OEM Anti-Debu Pm2.5 Melt-Blown 3D Topeng Wangun Cangkir Topeng Sekali Pakai Wajah Masker KN95, disaranake sampeyan entuk luwih becik amarga kita kepengin kanca ing usahane. Kita yakin sampeyan bakal nemokake perusahaan kanthi ora mung migunani nanging uga duwe bathi. Kita wis siyap nyedhiyakake apa sing sampeyan butuhake.

Pabrik China kanggo Topeng China KN95, Masker Wajah KN95, Perusahaan kami mesthi setya kanggo memenuhi panjaluk kualitas, poin rega lan target penjualan. Sugeng rawuh sampeyan mbukak watesan komunikasi. Kita seneng banget ngladeni sampeyan yen sampeyan kudu duwe informasi lan informasi babagan pemasok sing dipercaya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita