Telpon: 13912605370

Babagan Kita

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD minangka pabrikan lan pedagang lengkap saka produk reresik lan produk industri.

Utamane nyedhiyakake swab industri, swab katun saben dina, swab sampling, produk cleanroom topeng rai lan produk perlindungan keamanan, kanthi sertifikasi FDA, SGS.

Warehouse kita kalebu area 10000 meter persegi karo 50 set sapu reresik peralatan produksi, 10 set peralatan tisu kamar bersih lan 4 set mesin cetak injeksi.

Bisa nyuplai 25.000.000 lembar saka swab lan 10.000 tas tisu saben dina.

Produk kita wis akeh digunakake ing tampilan kristal cair, manufaktur komputer, industri komunikasi, semikonduktor, mikroelektronika, sirkuit terintegrasi, instrumen presisi, instrumen optik, bidang teknologi tinggi kayata biologis, kimia, aerospace lan obat.

R & D Kapabilitas

Kita wis miwiti tim R&D wiwit perusahaan kasebut didegake karo 9 wong. Kita yakin tenan babagan pangembangan ilmiah lan tindakake pandhuane. Kita nandur modhal kanggo riset lan pangembangan. Kita sinau babagan pasar lan ngapikake produk kaya pasar. Malah wis ngetrapake hak paten kanggo produk. Produk kami wis diekspor menyang AS, UK, Jepang, Prancis, Spanyol lan liya-liyane. Produk kami entuk review positif saka kabeh ndonya.

图片12

Kita Layanan & Kekuwatan

● Kita ora bakal miwiti ngasilake produk nganti conto utawa pesanan sampeyan dikonfirmasi.
● Pengepakan bakal tahan banyu, tahan lembab lan disegel.
● Staff QC kita bakal mriksa produk sadurunge / sajrone / sawise produksi massal.
● Kualitas: Peralatan produksi canggih, kontrol kualitas ketat kanggo mesthekake kualitas unggul.
● Rega: Produsen profesional ing China, Sampeyan bisa entuk rega paling kompetitif saka kita.
● Wektu Pangiriman: Sajrone 2-7 dina sawise mbayar lengkap.
● 13 taun Pengalaman sugih ing pabrik & adol produk kamar resik.
● Tim Layanan Apik banget 24 jam, OEM & ODM kasedhiya kanggo kita.