Telpon: 13912605370

produk

8cm Kuat PP Tongkat EO Steril Foam Swab Putih PP Tongkat Sample Koleksi Oral Swab

Katrangan singkat:

SW-2625C foam swab dirancang minangka swab koleksi sampel lisan. Ujung umpluk bunder bisa ngindhari lisan nalika nglumpukake sampel. Desain dawa 8cm total bisa disimpen ing tabung kanthi gampang sawise ngempalake conto. Gosok umpluk kanggo deteksi PCR saka umume virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses lan Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses lan Virus Syncytial Respiratory (Paramyxovavidae), Coramyxonidirusus lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) lan Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs nggunakake teknologi busa poliuretan sing digawe busa sing nyedhiyakake area permukaan sing luar biasa kanggo njupuk cairan target maksimal, nalika ora kaiket karo cairan kasebut kanggo nyedhiyakake pemulihan subyek sing dhuwur Proses pangolahan lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jeneng Produk
Swab Spesimen
Posisi
Kepala
Kelet
Materi
Sponge / Foam
Polipropilena
Werna
Putih
Putih
Jembar
5mm
2.5mm
Kandel
5mm
2.5mm
Dawane
16mm
64mm
Total Panjang
80mm
Sertifikasi
SGS

16a33 16a41 16a44 16a45

Lamaran

 

Klumpukake conto lendir lan saliva banjur culake menyang medium transportasi kanthi tingkat pemulihan sing dhuwur kanggo ndeteksi infeksi bakteri lan virus
US US lan CDC nyaranake swab busa poliuretan kanggo ndeteksi PCR paling akeh virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19),

Rhinovirus lan Enterovirus (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumovirus lan Pernafasan

Virus Syncytial (Paramyxoviridae), Coronavirus (Coronaviridae) lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia)

lan Streptococcus Pyogenes (Strep Tenggorokan). Swabs nggunakake Foamtec ngembangake teknologi busa poliuretan sing nyedhiyakake permukaan sing luar biasa

area kanggo nyekel cairan target sing maksimal, sanajan ora ana ikatan karo cairan kasebut supaya bisa pulih subjek sing dhuwur

Proses reresik lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat
Nyaman ing swaping Nasopharyngeal digayuh kanthi cekelan sing dawa, langsing, lan fleksibel supaya rasa ora nyaman sacara sabar minimal
Area permukaan sing dhuwur ngemot lendir lan ludah maksimal
Ora ana ikatan kanggo cairan awak sing disapu
Permukaan swab sing resik, resik
Tingkat cairan awak sing akeh kanggo asil tes sing akurat
Kenyamanan pasien maksimal

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita