Telpon: 13912605370

produk

8cm Foam Tip Steril Swab Oral Individu kebungkus PP Spesifikasi Swab Swab

Katrangan singkat:

SW-2625C foam swab dirancang minangka swab koleksi sampel lisan. Ujung umpluk bunder bisa ngindhari lisan nalika nglumpukake sampel. Desain dawa 8cm total bisa disimpen ing tabung kanthi gampang sawise ngempalake conto. Gosok umpluk kanggo deteksi PCR saka umume virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19), Rhinoviruses lan Enteroviruses (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumoviruses lan Virus Syncytial Respiratory (Paramyxovavidae), Coramyxonidirusus lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia) lan Streptococcus Pyogenes (Strep Throat). Swabs nggunakake teknologi busa poliuretan sing digawe busa sing nyedhiyakake area permukaan sing luar biasa kanggo njupuk cairan target maksimal, nalika ora kaiket karo cairan kasebut kanggo nyedhiyakake pemulihan subyek sing dhuwur Proses pangolahan lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Jeneng Produk Swab Spesimen
Posisi Kepala Kelet
Materi Sponge / Foam Polipropilena
Werna Putih Putih
Jembar 5mm 2.5mm
Kandel 5mm 2.5mm
Dawane 16mm 64mm
Total Panjang 80mm
Sertifikasi SGS

2625.12

2625.42625..242625.15

Lamaran

 

Klumpukake conto lendir lan saliva banjur culake menyang medium transportasi kanthi tingkat pemulihan sing dhuwur kanggo ndeteksi infeksi bakteri lan virus
US US lan CDC nyaranake swab busa poliuretan kanggo ndeteksi PCR paling akeh virus pernapasan kalebu SARS-CoV-2 (COVID-19),

Rhinovirus lan Enterovirus (Picornaviridae), Virus Influenza (Orthomyxoviridae), Parainfluenza, Metapneumovirus lan Pernafasan

Virus Syncytial (Paramyxoviridae), Coronavirus (Coronaviridae) lan Infeksi Bakteri sing disebabake Streptococcus Pneumoniae (Pneumonia)

lan Streptococcus Pyogenes (Strep Tenggorokan). Swabs nggunakake Foamtec ngembangake teknologi busa poliuretan sing nyedhiyakake permukaan sing luar biasa

area kanggo nyekel cairan target sing maksimal, sanajan ora ana ikatan karo cairan kasebut supaya bisa pulih subjek sing dhuwur

Proses reresik lan steril sing divalidasi ora ana latar mburi saka RNAse lan kontaminan liyane kanggo asil tes sing akurat
Nyaman ing swaping Nasopharyngeal digayuh kanthi cekelan sing dawa, langsing, lan fleksibel supaya rasa ora nyaman sacara sabar minimal
Area permukaan sing dhuwur ngemot lendir lan ludah maksimal
Ora ana ikatan kanggo cairan awak sing disapu
Permukaan swab sing resik, resik
Tingkat cairan awak sing akeh kanggo asil tes sing akurat
Kenyamanan pasien maksimal

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita