Telpon: 13912605370

produk

743 Industrial Knitted Double Use Dacron Clean Swabs Q Tips PP Stick Cleanroom Polyester Swab

Katrangan singkat:

Sapuan poliester 2801A dirancang khusus kanggo slot, alur lan reresik elektronik. Endhas cilik biasane digunakake kanggo reresik dhaerah sing angel digayuh. Tip poliester rajutan dobel bisa nglindhungi permukaan elektronik. Bisa ngindhari tongkat sing nggawe goresan ing permukaan. Tongkat PP kaku bisa menehi dhukungan sing kuat nalika ngresiki piranti. Sapuan poliester kamar bersih iki bisa dibandhingake karo sebagian besar pelarut. Kanthi pelarut khusus, bisa ngresiki bledug, noda kanthi luwih gampang.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Jeneng Produk
Swab Foam Cleanroom Industri
Posisi
Kepala
Kelet
Materi
Sponge / Foam
Polipropilena
Werna
Putih
Ijo
Jembar
3.8mm
3mm
Kandel
3mm
3mm
Dawane
12mm
58mm
Total Panjang
70mm
Sertifikasi
SGS, ISO 9001: 2008

2801A sapu poliesterdirancang khusus kanggo slot, alur lan reresik elektronik. Kepala cilik utamane

digunakake kanggo reresik area sing angel digayuh. Tip poliester rajutan dobel bisa nglindhungi permukaan elektronik. Bisa

aja nganti tongkat nggawe goresan ing permukaan. Tongkat PP kaku bisa menehi dhukungan sing kuat nalika ngresiki piranti.

Kamar resik iki sapu poliesterbisa dibandhingake karo sebagian besar pelarut. Kanthi pelarut khusus, bisa ngresiki bledug,

rereged luwih gampang. 

 

2801.24

2801.252801.35

 

Lamaran

1. Nglamar lan mbusak pelumas, adesif lan solusi liyane ing lingkungan sing kritis
2. Nggosok wilayah sing reses
3. Ngilangi bahan sing berlebihan, lebu
4. Reresik lumahing intersecting lan sendi
5. Reresik nganggo solusi lan pelarut sing kompatibel
6. Ngambil bubuk sing apik
7. Kabeh ukuran swab kasedhiya

 

 Fitur

Ikatan termal ngilangi panggunaan perekat kontaminasi lan lapisan lan semprotan.

Lapisan dobel saka kain rajutan poliester kanggo nyerep panyerepan

Direkayasa kanggo nolak snagging lan abrading, nyegah pelepasan partikel lan serat

Resistensi kimia sing cocog kanggo kompatibilitas karo macem-macem solusi

Cleanroom umbah-umbah, nyediakake partikel ultra murah, residu non molah malih (NVR) lan ion

Partikel partikel lan serat sing sithik

Kanthi gampang nyerep pelarut lan solusi lan njupuk partikel

Gagang polipropilena prawan 100% njamin ora ana kontaminan tambahan sing ditrapake nalika resistensi kimia sing apik banget

Autoclavable ing panas lan kukus sing garing

Bebas serat, alus lan ora abrasif

Bebas saka kontaminasi organik, kayata cilicone, amide lan DOP

Cocog kanggo digunakake kanthi suhu kurang saka 410 ° F

 

Industri:

Aeroangkasa & Pertahanan / Biologi / Farmasi Senyawa / Desain Reresik / Mbangun Fasilitas Pangopènan /

 Pengolahan Panganan / Industri / Print / Piranti Medis / Mikroelektronik / Farmasi / Otomotif / 

Panganan & Minuman / Kesehatan / Optik / Universitas & Riset / Laboratorium

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita