Telpon: 13912605370
kfut-1
kfut-2
kfut-3

produk

Produsen Profesional

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

apa sing kita lakoni

Hunan Kangfutai Medical Devices CO., LTD minangka pabrikan komprehensif lan pedagang produk pembersih industri lan penyusunan. Kami utamane nyedhiyakake swab industri, swab katun saben dina, swab sampling, produk kamar masker rai lan produk perlindungan keamanan, kanthi sertifikasi FDA, SGS.

Gudang kita nutupi area 10000 meter persegi kanthi 50 set peralatan produksi swab ngresiki, 10 set peralatan tisu kamar bersih lan 4 cetakan mesin cetak injeksi.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • There are about 90 employees and 60 devices. Manufacturer direct provides competitive price. Professional QA team guarantee high  quality products.

    Tim

    Ana udakara 90 karyawan lan 60 piranti. Produsen langsung nyedhiyakake rega sing kompetitif. Tim QA profesional njamin produk bermutu.

  • Mature R&D team is with 7 professional engineers. We have delevoped lots of new items to meet different usage.  ODM and OEM are all welcome

    PANALITEN

    Tim R&D sing mateng karo 7 insinyur profesional. Kita wis ngilangi akeh barang anyar kanggo macem-macem panggunaan. ODM lan OEM diwenehake

  • This is a comprehensive company for developing and producing swab and face mask. We have invested lots of effor to develop different kinds of products to meet the market and we have wined great review from customers

    Teknologi

    Iki minangka perusahaan sing komprehensif kanggo nggawe lan ngasilake swab lan masker rai. Kita wis nandur modhal akeh kanggo ngembangake macem-macem jinis produk kanggo memenuhi pasar lan kita bakal menehi review apik saka para pelanggan

aplikasi

  • 2007

    Perusahaan Didhekake

  • 60

    Piranti

  • 1.000.000

    Kapasitas / PCS / dina

  • 3-7

    Wektu pangiriman / Dina kerja

  • 10000 m²

    Area

warta

Cara sampling kanggo ngilangke lumahing ...

Tes mikrobial ing permukaan obyek Tes mikroba ing permukaan obyek bisa ...

Pentinge swab katun pemurnian kanggo nglindhungi lingkungan

Perlindhungan lingkungan minangka tema langgeng, mula kita kudu miwiti pangowahan. Malah swab katun sing sederhana duwe perlindungan lingkungan. Dina iki kita bakal ngerti pentinge swab katun pemurnian kanggo perlindungan lingkungan. Produk katun katun umume ...
liyane >>

Apa bedane swab kapas saka medis lan swab kapas kosmetik

Sanajan swab katun medis lan swab katun kosmetik minangka produk sterilisasi kanthi suhu tinggi, nanging sejatine rong swab katun sing beda. 1, sapu katun medis Sapukan katun medis digawe saka katun nyerep medis lan kayu birch alami. Serat katun saka swab katun ...
liyane >>